Teljes függetlenség a Metabo LiHD akku-technológiával!

2019.06.25

A Metabo innovatív LIHD technológiája lehetővé teszi, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt!
A technológia egy mérföldkő a vezetékmentes építkezésben.

Az új LiHD technológiával a Metabo olyan teljesítményszintet ér el az akkus üzemelésű gépeknél, amelyek nem maradnak el a hálózati üzemelésű gépek teljesítményétől.

Az akkuegységeinek nagy teljesítményű cellái elegendő erővel rendelkeznek ahhoz, hogy a legkeményebb munkákat is el tudják végezni vezeték nélkül is. 

Az LiHD technológiának köszönhetően a Metabo világszerte egyetlen gyártóként a teljes teljesítménysávot lefedi 400 - 3.200 Watt között. 12 vagy 18 Volt: maximális teljesítmény, amely rendkívül hosszú ideig a rendelkezésre áll minden alkalmazásnál. 

Az AIR COOLED töltési technológiának köszönhetően az új LiHD akkucsomagok a legrövidebb időn belül újra teljesen fel vannak töltve és ezzel az összes versenytársat tekintve a legrövidebb idő alatt újra üzemkészek.

A technológiáról itt olvashatsz bővebben>>


Segítünk kiválasztani a tökéletes Metabo LiHD gépet.

Tekintsd meg videónkban, hogyan tudod kiválasztani a saját akku csomagodat.


Minden igényt kielégítő megoldások a Metabo kínálatában!


Tekintsd meg Metabo akkumulátoros gépajánlatainkat:

Metabo powermaxx BS basic akkus fúrócsavarozó kofferben: Könnyű, kézreálló és rendkívül rövid építésű.

Itt tudod megvásárolni a gépet >>Metabo SSW 18 LTX 600 akkus ütvecsavarozó: 100 db 8 mm átmérőjű x 450 mm hosszú csavar becsavarozására (fa anyagba) ajánljuk.


Metabo W 18 LTX 125 QUICK akkus sarokcsizsoló: Ideális szűk szerkezeti elemeknél vagy fej feletti munkavégzéshez.Metabo KHA 18 LTX akkus kombikalapács: Nagy teljesítmény 3 funkcióval: kalapácsfúrás, ütés nélküli fúrás és vésés.